Vnesite za iskanje

29. Evropski festival rokometa odpade

Danes so organizatorji Eurofesta sporočili, da ne glede na ves vložen trud v letošnjem letu in kljub umirjanju epidemije, ter rahljanju zaščitnih ukrepov, 29. Evropski festival rokometa odpade. Organizatorjem 29. Evropskega rokometnega festivala – EUROFEST, ni uspelo privabiti k sodelovanju zadostnega števila ekip. Tako so tudi letos primorani odpovedati največji mednarodni mladinski rokometni turnir pri nas. Prireditev, ki bi se morala odvijati v Kopru od 2. do 7. julija, je v letih 2018 in 2019 privabila na obalo preko 200 ekip, z več kot 3.000 udeleženci iz celega sveta.

Kljub temu organizatorji ne obupujejo in pozitivno zrejo v avgust, ko nameravajo izvesti 8. KOPER HANDBALL CUP. Turnir, ki je bil odpovedan v času velikonočnih praznikov, naj bi potekal od 21. do 25. avgusta v Kopru. Na turnir, ki bi klubom služil za pripravo na novo tekmovalno sezono, so vabljene dekliške in fantovske ekipe od 9. do 17. leta starosti.

Ekipe, ki bi želele sodelovati na turnirju, naj se prijavijo do konca junija na elektronski naslov kopercup@gmail.com. Več informacij dobite tudi na spletni strani https://kopercup.eurofest.si/.

Deli novico:
Oznake: