Vnesite za iskanje

Varovanje podatkov

 

Zagotavljamo vam, da vaše podatke obdelujemo skladno z veljavno evropsko zakonodajo Splošno uredbo o varstvu podatkov in skladno z nacionalno zakonodajo Republike Slovenije – vsakokrat veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskih komunikacijah in Zakon o elektronskem poslovanju na trgu.

 

Namen te izjave o zasebnosti je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatki pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, ter kako jih uveljavljati.

 

OBALAplus  se zavezujemo, da bomo spoštovali zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam brez privolitve uporabnika. Uporabnik ni dolžan razkriti svoje identitete, razen če to sam želi. Uporabnik soglaša, da lahko OBALAplus.  njegove podatke uporablja za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik se zaveda, da je ponudnik storitev dolžan na utemeljeno zahtevo in ob zakonski podlagi podatke o uporabniku posredovati državnim organom, kadar so podani razlogi za sum storitve kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. OBALAplus se zavezujemo, da bomo ravnali z vso potrebno skrbnostjo, da bo zagotovljena zasebnost podatkov, ob tem pa opozarjamo, da so zlorabe, kljub temu možne. OBALAplus se nadalje zavezujemo, da bomo osebne podatke varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo predhodno pisno privolitev.

 

Ko na naše kontaktne podatke (naslov, elektronski naslov, telefonska številka), objavljene na naši spletni strani, pošljete besedilo z namenom objave v časopisu ali povpraševanje glede naših storitev in/ali izdelkov, vaše osebne podatke obdelujemo izključno za namene objave takega besedila ter da vam odgovorimo na vaše vprašanje.