Vnesite za iskanje

Medij OBALAplus se po dveh letih rednega izhajanja lahko pohvali z novimi pisci, novimi vsebinami, prenovljeno spletno stranjo, novo podobo na družbenih omrežjih ter zavidljivimi rezultati. Seveda se moramo za vse to zahvaliti vam, našim zvestim bralcem, sledilcem in podpornikom.

 

 

Vsak mesec nas v štirih Obalnih občinah spremlja 40. 000 bralcev (vir: agencija Valicon december 2019), kjer preko Pošte Slovenije dosežemo večji del gospodinjstev.

 

Ker se zavedamo, da lahko v tiskani različici časopisa izpostavimo le najbolj udarne in zanimive zgodbe, smo za vas prenovili spletno stran www.obalaplus.si, kjer Petra Mežnarc skrbi, da ne boste ničesar zamudili. Spletna stran vam vsak dan prinaša veliko novih vsebin, od novic, reportaž z dogodkov, horoskopa in intervjujev do uporabnih nasvetov. Vsi, ki si želite še dodatnih vsebin, pa nas poiščite na Facebooku, kjer vam bo vsak dan narisala nasmeh na obraz tudi kakšna pozitivna zgodba z Obale.

 

Za poglobljene intervjuje z bolj ali manj znanimi ampak vedno zelo zanimivimi prebivalci Obale bo še naprej skrbela Bojana Leskovar, Boris Šuligoj pa bo vsak mesec brez dlake na jeziku pisal o dogodkih, ki so najpogostejša tema pogovorov domačinov in praviloma odmevajo tudi po celi Sloveniji. Vsem poznani direktorici koprskega gledališča Katji Pegan sta se s kolumnami pridružila Andrej Mrevlje iz Amerike in Nina Ločniškar z Danske. Nedavno se nam je kot kolumnist pridružil Dorijan Marušič, dr. med., spec.

Tako strani v časopisu kot na spletni strani pa bosta še naprej s simpatičnimi portreti domačinov, zanimivimi zgodbami in urbanimi miti polnili Klara Beltram in Manca Hribovšek. Z vsemi novostmi na obali vas seznanjata tudi Anja Vertnik in Neja Jerebičnik. Nismo pozabili tudi na vse ljubitelje kuhanja in vrtnarjenja, saj bosta z vami redno delila nasvete Rok Dekorti in Sašo Mejak. Nepogrešljivi soustvarjalki vsebin sta Romina Salvi in Sabrina Simonovich, ki z empatičnimi nasveti prispevata k vašemu telesnemu in duhovnemu zdravju.

Izvirna ustvarjalca in akterja “iz ozadja” sta Tedy Grbec iz podjetja GT-design, ki skrbi za grafično podobo tiskane izdaje in Elvis Dobrilovič, ki je funkcionalnost in preglednost našega spletnega portala vzel za osebni izziv. Direktor podjetja izdajatelja in odgovorni urednik Mauro Belac pa je zadožen za to, da vse deluje kot dobro naoljen stroj. Da je v vsaki izdaji dovolj komercialnih objav, ki nam omogočajo redno izhajanje in uspešno ustvarjanje zanimivih vsebin. Predvsem pa to, da nas lahko berete brezplačno.

Naše glavno pogonsko gorivo je navdušenje, strast in poslanstvo v soustvarjanju neodvisnega medija brez prišepetovalcev iz ozadja.

 

Kar 38% naših bralcev si želi, da bi lahko časopis OBALAplus brali več kot enkrat mesečno. Raziskava, ki jo je izvedla agencija Valicon, je namreč pokazala, da smo medij z najbolj zvestimi bralci na Obali. OBALAplus sodi med časopise z najbolj ugodnim razmerjem med poznavanjem in spremljanjem – stik s časopisom ima kar 70% tistih, ki so že slišali zanj, kar ga uvršča med časopise z najboljšim rezultatom v občinah Ankaran, Koper Izola in Piran. Čeprav je raziskava pokazala, da kar 66% bralcev nima nobenih pripomb glede vsebin v mesečniku, pa si želi urednik Tomaž Perovič čedalje boljši časopis, z več vsebine, več pozitivnimi zgodbami in s še več zadovoljnimi bralci.

 

Ekipa OBALAplus se vam zahvaljuje za izkazano zaupanje, za vse kritike in nasvete ter komentarje. Mi gremo naprej, se vidimo vsak zadnji četrtek v mesecu, na spletu pa s svežimi novicami vsak dan!

 

Nina Ločniškar, november 2020

Deli novico:
Oznake:
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek