Vnesite za iskanje

Alkotest mu je pokazal kar 1.08 mg/l

Včeraj so imeli policisti Policijske uprave Koper precej dela.

 

Ponoči so izolski policisti ustavili 54-letnega moškega, ki je vozil pod vplivom alkohola. Odrejen alkotest mu je namreč pokazal rezultat 1.08 mg/l, zato mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Tekom  noči  je neznani storilec iz odklenjenega osebnega avtomobila, ki je bil parkiran v Ankaranu, odtujil denarnico z dokumenti. Škode je za 300 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Dopoldan so policisti v Ankaranu opravljali meritve hitrosti, pri čemer  jim  ni  ustavil voznik osebnega vozila Hyundai. Vozilo so policisti kasneje izsledili in vozniku odredili preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je moški odklonil. Zoper 50-letnega Kolombančana sledi enoten obdolžilni predlog.

Koprski policisti so posredovali na Titovem trgu v Kopru, zaradi spora  med  partnerjema. Ugotovili so, da je 41-letni moški iz Izole tam večkrat udaril svojo partnerko, ki pa pri tem ni bila telesno poškodovana. Policisti so nasilnemu moškemu izdali plačilni nalog.

V Štanjelu so popoldan policisti ustavili 35-letnika. Voznik je bil v postopku za prepoznavo simptomov, ki so posledica prepovedanih substanc, pozitiven, zato mu je bil odrejen tudi strokovni pregled, ki pa ga je 35-letnik  odklonil. Moškemu je bila zato prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Proti večeru so policisti pri Divači zaustavili 41-letnega moškega, ki je bil pozitiven na hitri test za ugotavljanje simptomov, ki so posledica prepovedanih substanc. Ker je voznik odklonil strokovni pregled so mu policisti vozniško dovoljenje začasno odvzeli in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog.

 

Sicer pa so policisti Policijske uprave Koper v zadnjih 48ih urah intervenirali v 89 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 291 klicev. Obravnavali so 2 prometni nesreči z materialno škodo in 5 kršitev cestno-prometnih predpisov. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini, 4 ponarejanja listin in 2 poškodovanji tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda je bilo 9 intervenciji.

Deli novico:
Oznake:
Prejšnji prispevek