Vnesite za iskanje

Bližamo se sončevemu mrku in novim preizkušnjam

Po napetih pritiskih in vrtinčenju časa skozi izzive minulih dni dihamo nekoliko mirneje. Luna je prestopila v znamenje bika in z manj energije drsi proti mlaju v znamenju dvojčka, ki bo obenem tudi Sončev mrk. Nastopil bo v četrtkovem dnevu, natančno ob 12:52. Tesno objeta Luna in Sonce, v družbi retrogradnega Merkurja, bosta čistila valovanje prepričanj in miselnih vzorcev, ki nas držijo  ujete v “starih” življenjih. Naj se v nas vse umiri, da se bomo odprli za čas, v katerem bo glas Srca naš vodnik. Mrk bo “ugasnil” stare ego podobe in odpiral vrata za novo. Retrogradni Merkur nas bo podpiral s potiskanjem v intuitivno zaznavanje in razreševanje zank na drugačen način. Potujmo v tišini in z vero v sanje, ki nam z Neptunom odkrivajo spomine na “svet davno nekoč”, ki ga mnogi še nosimo v sebi. Ne pozabimo na Jupitra, ki je naše Tretje oko, vedenje, podpora in globoka modrost.

 

Mars iz raka se bo odmikal od izzivalne opozicije z brezkompromisnim Bogom podzemlja Plutonom in v petek prestopil v znamenje leva. Skupaj sta skozi nas opravljata še eno veliko čiščenje zgoščenih, bolečih delov družnskih dreves in kolektivne karme človeštva. Skozi naša telesa, spomine in njihove drame, konkretne dogodke. Smo spustili, sprejeli, iztisnili težo in zaznali vsaj delček lahkotnosti, ki je bila še nedavno nedosegljiva?

 

Padajoča Luna nas bo v prvih dneh tedna peljala do mlaja in Sončevega mrka obenem. Podprimo jo s spuščanjem vsega, kar nas bremeni in omejuje naš svobodnejši dih. Uživajmo malo hrane, dihajmo z naravo, pijmo veliko vode in umirjajmo živčni sistem s počitkom, spanjem, meditacijo na nam najljubši način. Po mrku bo Luna prestopila v znamenje raka, Mars pa v ognjenega leva. Venera se bo iz raka poveselila s presenečenja polnim Uranom, odprimo se novim priložnostim. Konec tedna bo tako poln dogajanj, ki nas bodo vodile k še enemu prelomu tega leta, izzivalnemu srečanju med starim Saturnom in novodobnim Uranom. Več pa že kmalu.

 

V ponedeljek bo Luna iz bika želela umirjen čustveni svet, a ne bo nam šlo tako gladko. Znotraj nas bo brbotalo staro in novo ter nam – na osebnem področju življenja – postavljalo dvome in mnogo vprašanj.

 

V torek bo dan veliko mirnejši, nežen in regenerativen. Luna iz znamenja bika bo usklajeno drsela v čas ter nam ponudila veliko priložnosti za užitek, počitek in čutne radosti. Malo pred 21 uro zvečer bo prestopila v živahnejše dvojčke.

 

V sredo nas bo Luna iz znamenja dvojčkov sproščeno vodila preko dneva, a nas obenem približevala Sončevemu mrku. Naj bo dan miren, spuščajmo množico misli, čistimo stara prepričanja, predajajmo se meditaciji in počitku.

 

V četrtek bomo v pričakovanju Sončevega mrka, ki bo nastopil ob 12.52. Naj za trenutek zastane naš stari miselni svet, spustimo in si dovolimo drugače. Retrogradni Merkur bo odigral pomembno vlogo in nas potisnil v intuitivno delovanje.

 

V noči na petek se bosta objeta še Sonce in retrogradni Merkur. Naj se v nas prižge drugačen način delovanja, kreiranja, razmišljanja in povezovanja. Naj Srce postane naš vodnik, zaupajmo svojemu notranjemu glasu. Luna bo ob 09.22 prestopila v raka, Mars pa ob 15:33 v leva.

 

V soboto nas čaka prijeten in vesel dan. Objeli se bosta lepotici Luna in Venera v znamenju raka ter nas zavrteli v nepričakovanih dogajanjih in povezovanjih. Uživajmo dan z ljudmi, s katerimi nas druži srce in pojdimo v naravo.

 

Po vznemirljivi noči si bomo v nedeljo želeli več počitka in spuščanja odvečnih pritiskov. Luna bo po opoziciji s Plutonom v praznem teku. Ob 20.22 pa bo prestopila v ognjenega leva in prebudila energijo življenja skozi močnega Marsa. Naj nam bo lepo.

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

 

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

 

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology

Deli novico:
Oznake: