Vnesite za iskanje

Tudi zadnji mesec tega leta v Centru mladih Koper ponuja pestro dogajanje.

 

Prvega decembra se bo ob 18.30 na Zoom-u odvila spletna delavnica z naslovom “Nabildajmo samopodobo”, kjer bodo mladi z geštalt psihoterapevtko Tino Korošec pridobivali orodja za odločno družbeno življenje. Delavnica je za mlade brezplačna.

 

Kreativni petki bodo tudi decembra na Markovec vabili ustvarjalno mladino. 10. decembra, 17. uri, bodo izdelovali novoletne okraske, 17. decembra, ob 17. uri, pa bo potekala delavnica izdelave božičnih in novoletnih daril.

Nadaljujejo se tudi podporna srečanja LGBT+, ki jih organizira Legebitra. Interesenti so v prostore Četrtnega mladinskega centra Markovec vabljeni 16. 12. ob 18. uri. Istega dne, s pričetkom ob 16. uri, se bo v dvorani Centra mladih Koper v Kopru pričelo tekmovanje v “beatmakingu”, kjer se bodo mladi producentski talenti lahko med seboj pomerili in si priborili praktične nagrade. 20. decembra med 10. in 16.30 pa bo v Centru mladih Koper izmenjevalnica knjig po principu “toliko prineseš – toliko s seboj vzameš”.

“Ujeta v raju” pa bo naslov zadnjega letošnjega potopisnega predavanja, ki bo 21. decembra ob 19. uri. Za slovo letošnjega leta bo poskrbel še zadnji karaoke večer, ki bo v sredo, 22. decembra, ob 20. uri. Zadnji dogodek pa bo posvečen poeziji. 23. decembra, ob 20. uri, bo že 50. edicija Obalnih rim.

Deli novico:
Oznake: