Vnesite za iskanje

Fantazima prinaša koncerte, predstave in Miklavža

Medtem ko drsališče v Taverni vsak dan navdušuje številne drsalce, nas ob koncu tedna na Fantazimi v Kopru čaka tudi prireditveni program.

Program Fantazime bo ob koncu tedna poživil dogajanje v koprski protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega. Ta petek, 3. decembra, ob 19. uri bo koncert obalne zasedbe Paul Grem, v soboto, ob 19. uri pa koncert Hamo & Tribute 2 Love, medtem ko bo v nedeljo, ob 17. uri miklavževanje za otroke s koncertom Romane Kranjčan in prihodom prvega od treh decembrskih dobrih mož – Miklavža. Najmlajši bodo na svoj račun prišli tudi v soboto, ob 11. uri, ko bo na programu gledališka predstava za otroke Picko in Packo ter v nedeljo, ob 11. uri, ko bodo uprizorili predstavo Orkester dobrega moža.

Vstop na vse dogodke bo prost, bo pa za udeležbo na dogodkih treba, skladno z veljavnimi ukrepi, treba spoštovati PCT pogoj.

Sicer bo od jutri dalje za živahno vzdušje v mestu poskrbela tudi ekipa Rada Capris, ki bo ves december gostovala v hiški na trgu ob nekdanji Upravi za pomorstvo (nasproti Taverne), od petka dalje pa bo po mestnih ulicah zadonela tudi praznična glasba.

K prazničnemu vzdušju v Kopru poleg bogate mestne okrasitve in prazničnih hišk z gostinsko ponudbo prispeva tudi drsališče v Taverni. Drsališče iz ledu lahko vse do 2. januarja 2022 med tednom obiščete med 12. in 20. uro, ob petkih je drsanje možno vse do 22. ure, ob sobotah med 10. in 22. uro, ob nedeljah pa med 10. in 20. uro.

Na drsališču so za izposojo na voljo drsalke in pripomočki za pomoč pri drsanju, kot so medvedki in pingvini. Cena za vstop na drsališče znaša 2 evra, 2 evra je treba dodati za izposojo drsalk, izposoja pripomočkov za drsanje pa znaša 3 evre.

Otroci, ki so mlajši od 6 let, drsajo brezplačno ob spremstvu odrasle osebe, ki plača storitev po ceniku.

Drsališče obratuje v skladu z veljavnimi ukrepi, tako je za starejše od 12 let veljaven PCT pogoj in nošnja zaščitne maske.

Deli novico:
Oznake: