Vnesite za iskanje

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

 

OVEN

(21.3. do 20.4)

V nov mesec vstopate obuti v levjo luno, ki vam bo pokazala pot do Venere. Ta za predstavlja pomemben dobitek. V tem obdobju lahko računate na priliv denarja, ki ga boste potrebovali v naslednjih mesecih, letih. Modro morate vlagati sredstva za svojo prihodnost, najbolj varna je zlata naložba. Rojeni v tretji dekadi, imate priložnost, da se rešite po 7. maju , ko bo polna luna v škorpijonu. Največjo stabilnost vam bodo ves mesec dajali Saturn, Mars in Venera. Na vse tri lahko računate v primeru, da boste iskali pravo pot iz krize, v katero je ujet ves svet. Po 14. maju bo Venera obrnila svoje gibanje in za kratek čas popustila napetost. Ta čas izkoristite za stvari, ki so vam najbolj pomembne . Mlaj vam bo 22. maja prinesel pretres, na katerega se temeljito pripravite.

 

BIK

(21.4 do 21.5)

Nov mesec, nove zahteve. Stisnite zobe, oprite se na svojo trmo in ne odnehajte. Sedmi dan v polni luni se vam bo odprla nova priložnost. Ne izpostavljajte se preveč, denar vlagajte premišljeno in z občutkom. Pravi dnevi pridejo po 7. maju. V tem času lahko popravite vaše osebne odnose, stiska vaju bo zbližala in utrdila vajino prej razrahljano zvezo. Posle boste zagnali po 15. v mesecu, v okrilju Marsa. Otresli se boste negativnih občutkov in negotovosti bo konec. Rojeni v tretji dekadi, boste dobili enkratno priložnost, da zaslužite in zmanjšate minus, ki se je pojavil na bančnem računu. V senci Merkurja boste varno počakali na svojih pet minut, 22. in 29. maja.

 

DVOJČKA

(22.5 do 21.6.)

Prva luna v levu vam bo prinesla do priložnosti v poslu. Rojeni v prvi dekadi, imate varuha v postavi Saturna, ki vas bo ščitil v teh, sicer ne preveč varnih časih. Najbolj zahtevne ideje morate izpeljati vsaj do konca meseca, ker je od njih odvisna vaša prihodnost. Ujemite trenutke ugodenega vpliva Venere, ki prinaša zaslužek. Poskrbite za svoje zdravje in preživite kar se da veliko časa zunaj in na soncu. Skrivnost je skrita v vitaminu D. Naberite si dovolj veliko zalogo, da boste z manj truda kos izzivom, ki vam jih prinaša nov mesec na poslovnem in zasebnem področju. Previdni bodite 22. maja, takrat se nikakor ne izpostavljajte.

 

RAK

(22.6 do 22.7.)

Posel boste ponovno odprli 4. maja, ko vam bo naklonjena luna. Vaš zaveznik bo Merkur, zato uredite vse papirje do 12. v mesecu. 14. maja bo postal vaš zaveznik, na poslovnem poligonu, Mars. Z njegovo pomočjo boste našli pot iz labirinta, v katerega se je pogreznil svet. Na vaši strani bo Jupiter in v njegovem varnem območju si morate upati narediti najbolj drzne poteze, ki se vam bodo močno obrestovale. Med polno luno, 7. maja, in mlajem, 22. maja, boste dobili še nekaj priložnosti za premik poslov z mrtve točke. Omenjen čas je lahko tudi priložnost za popravilo skrhanih medsebojnih odnosov. Zadnji del meseca pa posvetite raziskavi trga, ki vam bo v prihodnje oplemenitila življenje.

 

LEV

( 23.7. do 23.8.)

Začetni zagon v nov mesec boste usmerili v izvedbo stare ideje, ki je zaradi situacije ostala nedokončana. Po naravi ste optimist in to vas bo držalo pokonci. Čas brezdelja se bo počasi preobrazil v nove delovne okoliščine. V četrtek, 7. maja, vam bo luna malce prekrižala račune, a boste že dva dni kasneje ponovno v stari formi. Do naslednje lune boste naredili več, kot ste pričakovali. Tudi doma bodo jeza in temne strasti pomirjene in spet boste lahko zaživeli skupaj, drug ob drugem. S strpnostjo boste presenetili tudi sebe.

 

DEVICA

(24.8. do 23.9.)

Začetek novega meseca vam ne bo na kožo napisan in sami boste morali posrbeti, da bodo stvari mirno stekle naprej. Kratek stres, ki vas čaka 7. maja, boste premagali. Načrte boste morali postaviti v nov okvir. Finančna injekcija bo prišla tik pred zdajci. Sredi meseca boste počasi prilezli do točke na poslovnem modelu, s katero boste skoraj zadovoljni. Varčnost se vam bo kasneje obrestovala, zato kupujte samo najbolj nujne stvari. Z natančnim pregledom vsega, kar ste nabrali, se bo pokazalo, da ste ta hip odlično opremljeni. Zato usmerite energijo v zasebni del življenja.

 

TEHTNICA

( 23.9 do 23.10)

Upočasnjeno življenje ima svoje prednosti. Uredili boste nekaj zadev, ki se jih sicer nikoli ne bi lotili. Čas je tudi, da naredite red pri sebi, v glavi. Tik pred luno, 7. maja, bodite pri odločitvah malce bolj previdni. Kasneje v mesecu se vam bodo ponudile možnosti, ki jih boste lahko pogumno izkoristili sebi v prid. Do 12. maja vam bo ob strani Mars, planet akcije. Ves mesec bo na vaši strani tudi Venera, planet ljubezni in denarja, med 12. in 28. pa vam bo pomagal tudi Merkur. Luna bo 22. maja vaša zaveznica, saj boste končno popravili vse, kar se je v zadnjem času pokvarilo v osebnem življenju.

 

ŠKORPIJON

( 24.10 do 23.11)

Najlepši mesec pomladi vas bo na samem začetku obšel s svojimi dobrotami. Luna bo vaša 7. maja in za njo bo prišlo boljše obdobje. Poslovno ste vedno bolj previdni in to se vam bo obrestovalo, ker ne boste zapravljali denarja za nepotrebne stvari. Vlaganje v trajne dobrine je edini način, da se boste rešili iz ujetosti tega trenutka. Nepremičnine in morda nekaj zlate rezerve v trdni obliki je pravi način. Pred majem ste zasebno življenje zanemarili in sedaj imate čas za popravni izpit. Venerin obrat in Marsov premik bosta poskrbela za ugoden razplet že skoraj uničene zveze.

 

STRELEC

( 24.11 do 22.12)

Potrudite se , da boste ujeli prvi val vklopov in sprememb. Vsi, ki boste zamudili pravi trenutek, boste imeli manjši poslovni uspeh. Pripravite se, da vas bo luna 7. maja malce upočasnila. Že naslednji dan pa bo vse kot je prav. Ponovno se boste vrnili na poslovni parket. Venera, ki skrbi za vašo blagajno, srce in ljubezen, vam bo vrnila že izgubljeno. Sredina meseca bo bolj dinamična in polna novih zgodb. Počasi boste oživljali življenje doma in javno. Veliko stvari bo drugačnih, v prvi vrsti boste postavili nov seznam ljudi, ki bodo ostali v vašem življenju. Luna vam bo 22. maja bo postavila končni mejnik te pomladi. Ves čas bo vaše posle varoval Saturn.

 

KOZOROG

(23.12. do 20.1.)

Kljub času v katerem smo, izkoristite ugodno pozicijo Jupitra, ki vam bo ves čas stal ob strani. Zavedati se morate , da bo po 13. maju mesec bolj počasen, zato boste imeli občutek, da zadeve stojijo na mrtvi točki. Začasni zastoj boste premaknili v vam prijazno smer s podporo Marsa. Po 14. maju se boste lotili poslov, ki bodo tekli v pravo smer. Seveda brez domače podpore tokrat ne bo šlo. Zato je pomembno, da uredite tudi ta del vašega življenja. Zasebno življenje ste v zadnjih tednih skorajda uničili. Po luni, 22. maja, se bo situacija uredila.

 

VODNAR

( 21.1. do 19.2.)

Krč strahu, ki je ustavil svet, je oklestil vaše življenje skoraj do nerazpoznavnosti. V preteklosti ste ogromno truda vložili v doseg svojih ciljev. Sedaj pa ste spet na začetku. Vsemu navkljub vas bosta na novi poti podpirala Saturn in Venera. Ta je usmerjena v dve pomembni točki – ljubezen in razumevanje. Potrebovali boste podporo domačih in tistih, ki vas imajo radi. Poslovno se boste počasi ponovno pobrali. Od 22. maja naprej, bo vaša poslovna celica vsaj malo podobna tistemu, kar je bila mesece prej.

 

RIBI

( 20.2. do 20.3.)

Praznični začetek meseca bo brezdelen in prazen. Že 6. maja se boste zbudili in končno naredili premik naprej. Zanašali se boste lahko na vašega zaščitnika, planet Jupiter, ki vas bo ves čas podpiral. Jupiter je srečen planet in sreča vam bo prišla še več kot prav v teh težkih časih. Potrebujete pa tudi srčnost ljudi, s katerimi sodelujete zasebno in poslovno. To vam bo podarila Venera. Po 14. v mesecu vam bo pomagal Mars in dobili boste energijo za naprej. Takrat stopite skupaj in to vas bo vse, kot skupnost rešilo. Potegnili se boste iz brezna brezupa v nov sončen dan.

 

Deli novico:
Oznake:
Naslednji prispevek