Vnesite za iskanje

Kakšne energije nas bodo pospremile v prihajajoči teden?

SPUŠČAMO SE PROTI MLAJU, KI ŽE NAZNANJA POMLAD

 

Po odhajajočem vikendu se umirjeno in s padajočo Luno spuščamo proti mlaju, ki bo nastopil v sobotnem dopoldnevu v znamenju ribi.

 

Že od vstopa Sonca v to duhovno, modro, sočutno znamenje v nas brbota posebna energija, ki prihaja iz višjih energijskih centrov. Od tam, kjer je doma naša Duša, ki se je skozi kozmično mrežo pogumno spustila na Zemljo. Prihod lepotice Venere k Soncu in vladarju rib Neptunu nas je še močneje spodbudil, da se povežemo s željami Duše in našega notranjega otroka, ki želi – skozi uresničenje sebe – čarobnost, ljubezen in radost živeti tukaj na Zemlji.  Začutimo se v svoji najčistejši podobi, stran od množice karmičnih zank, ki nam zakrivajo lepoto znotraj in zunaj nas.

 

Luna v svojem umirjenem tempu že hrepeneče drsi proti znamenju ribi in mlaju. Njen prehod preko kozoroga in vodnarja prve dni tedna bo umirjen. V sebi  bomo čutili željo po očiščenju od starega načina življenja. Že v noči na četrtek bomo občutili duhovno moč in blagost Neptuna, ki bo preplavil najprej Sonce, nato v svoj dom rib pritegnil Luno in jo tik pred mlajem omehčal ter navdihnil s popolnim sočutjem. Dnevi bodo prepojeni s prepuščanjem, prelivanjem, spuščanjem, sočutenjem, umirjanjem.

 

Mlaj bo nastopil v sobotnem dopoldnevu ob 11:21 na 23 stopinji znamenja rib. Ob Luni in Soncu bosta objeta tudi Venera v svoji najvišji oktavi ljubezni in čarobni Neptun – Bog morja, v katerem se je rodila kot hči nebeškega očeta Urana. Skozi te stopinje se spuščajo zgodbe velikih zvezd in nas v najvišji različici lahko odprejo znanju, modrosti, kreativnosti in izrednim umskim sposobnostim. Seveda tistim, ki kot potenciali živijo v nas.

 

V času mlaja bo Merkur izstopil iz svoje sence (kjer je že hodil) na novo pot ter odhitel proti znamenju rib. V noči na nedeljo bo Luna že vstopila v znamenje ovna in naznanila nov razvojni ciklus življenja. Pomlad prihaja, pravi ženski princip znotraj nas in vsi skupaj pričakujemo, da to potrdi še veliko Sonce. Samo še nekaj dni nas loči od enakonočja. Naj bo to pomlad za vsakega od nas.

 

V ponedeljek z Luno v znamenju kozoroga pričakuje prijeten dan umirjenih energij. Naj bo to praznik ženskega principa, ki živi v vsakem izmed nas. Negujmo ga, poslušajmo in se povezujmo z njim znotraj in zunaj, v odnosih.

 

V torek zjutraj, ob 08:40, bo Luna prestopila v znamenje vodnarja. V nas bo odprla željo po povezovanju, izmenjavi informacij v skupinah enako mislečih, v katerih se počutimo varno in slišano. Zvečer bono občutili več nemira, zato počivajmo.

 

V sredo bo Luna v kozorogu spuščala nočne skrbi in pritiske Saturna in še z zadnjimi močmi hitela proti Jupitru. Potrebovali bomo njegov širok, vizionarski pogled na nov svet, ki ga želimo zgraditi.

 

Noč na četrtek bo čarobna, saj se bosta že uro po polnoči povezala čarobni Neptun in Sonce v ribah. Naj se na široko odprejo vrata duhovnosti, modrosti in starih znanj za vse nas. Luna se bo dotaknila Merkurja in ga povabila s seboj v ribe, v katere bo vstopila ob 15:43.

 

V petek bomo v srcih občutili nekaj vznemirjenja.  Spuščajmo, mirno dihajmo, dovolimo, da odide vse, ki kakorkoli zaustavlja našo pretočnost ali odprtost za občutenje nežnosti, kreativnosti in modrosti. Tik pred mlajem smo, veliko počivajmo, meditirajmo, se zadržujmo ob vodi ali v njej.

 

V soboto se bosta Luna ponoči objela z Venero, nato Neptunom in se v dopoldanskem času, natanko ob 11:21, tesno privila k Soncu v mlaju. Čas bo za popolno tišino, umirjanje, meditacijo, predvsem pa veliko hvaležnosti in nežnosti. V nov ciklus stopamo in močno diši po pomladi.

 

V noči na nedeljo nam bo prestop Lune v ovna pognal koi po žilah. Venera bo objela Neptuna, v nas bo kipelo od kreativnih navdihov, slišanja sanj naše duše in radostnih želja notranjega otroka. Aktivno se zavrtimo v nov dan in čas, ki prihaja. Naj nam bo lepo.

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

 

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com

 

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

 

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology

Deli novico:
Oznake: