Vnesite za iskanje

Koprski rokometaši tokrat v gosteh neuspešni

Koprski rokometaši so minuli vikend odigrali 5.krog končnice za prvaka lige NLB. Odpravili so se na gostovanje v Škofjo Loko, k trenutno zadnjeuvrščeni ekipi končnice, RD Urbanscape Loki.

Tekmo so odprli dobro in že v 9.mminuti vodili za dva zadetka, 3 : 5. Svojo minimalno prednost so uspešno držali le do 16.minute tekme, ko so gostitelji ujeli koprske rokometaše in izenačeli, 8 : 8, le nekaj minut kasneje tudi povedli ter tehtnico nagnili na svojo stran. Zaradi velikega števila tehničnih napak in izgubljenih žog, so rokometaši RD Kopra gostiteljem dopustili, da so se do konca polčasa oddaljili in na odmor opravili s štirimi zadetki prednosti, 18 : 14.

V drugi polčas so Koprčani stopili hrabreje ter do 33.minute tekme svoj zaostanek zmanjšali na dva, 19 : 17. Vendar se je kmalu začel ponavljati črn scenarij prvega polčasa. Izgubljene žoge, ki so jih gostje s hitrimi protinapadi dobro izkoristili in na koncu tudi zasluženo slavili. V veliko pomoč pa je bil škofjeloški izbrani vrsti tokrat tudi Gašper Dobaj, ki je obranil kar lepo število strelov.

S šestimi zadetki je bil najbolj natančen Grega Krečič, 5-krat je zadel Marko Matijašević, po 4-krat pa sta škofjeloškega vratarja premagala Nino Grzentič in Nejc Planinc.

Deli novico: