Vnesite za iskanje

Mediadom Streaming 3.0 – tretji sklop, ki bo ponovno pospremil sprostitev ukrepov za prireditve

Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran organizira tretji sklop koncertov »Mediadom Streaming«. Prvi in drugi sklop koncertov sta presegla pričakovanja, zato so se odločili, da nadaljujejo s projektom in ga nekoliko nadgradijo.  Koncerti v živo bodo potekali v prazni dvorani Mediadoma, v času, v katerem ponovno niso dovoljene javne prireditve. Prenosi v živo (streaming) bodo potekali vsak ponedeljek in četrtek na uradnem Youtube kanalu Mediadom. Premostili so začasne prepovedi in omejitve glede večjih prireditev in podprli umetnike, ki so v danih razmerah v zelo nezavidljivem položaju.

 

V tretjem sklopu koncertov bodo nastopili Patrik Mrak, Luka Zavišič, Goga Sedmak (Zmelkoow) ter Denis Beganovič & Bowrain.

O projektu Mediadom Streaming

Tudi v Mediadomu, zgledujoč se po večjih kulturnih ustanovah in organizatorjih, so izpolnili pričakovanja obiskovalcev, ki so bili to pomlad prikrajšani za številne odpovedane kulturne dogodke, z možnostjo ogleda koncertov v živo. Po zatišju je najprej zaživel oder Mediadoma, z štirinajstimi odličnimi glasbenimi nastopi, ki so na voljo za ogled na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani.

 

»S projektom »Mediadom Streaming« podpiramo lokalne ustvarjalce, bogatimo kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas  zaznamovale s prepovedjo približevanja«, so poudarili organizatorji.

 

Z vsemi navezujejo in ohranjajo  stike, Mediadom streaming vas vabi pred zaslone na ogled njihovih koncertov.

Vsi prenosi bodo potekali ob 19.00 uri na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani in sicer 30.11., 3.12, 7.12. in 10.12.2020.

Program Mediadom Streaming 3.0:

  • 30.11.2020 – Patrik Mrak,
  • 3.12.2020 – Luka Zavišič,
  • 7.12.2020 – Goga Sedmak (Zmelkoow),
  • 10.12.2020 – Denis Beganovič & Bowrain.

 

Organizatorji Mediadom Streaminga so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za  kulturne dejavnosti Območna izpostava Piran.  Projekt je omogočila Občina Piran.

 

Podrobne informacije o projektu so dostopne na uradni spletni strani organizatorja www.mediadom-piran.si, ter na socialnih omrežjih Mediadom Piran.

Deli novico:
Oznake: