Vnesite za iskanje

V obalnem zavetišču za živali v Sv. Antonu imajo tudi veliko mačk, ki potrebujejo nov dom. V nadaljevanju vam jih par predstavljamo.

Arizona

Arizona je tigrasta samička, stara približno 6 mesecev. Njena mamica je bila prostoživeča mucka, zato je še precej plašna, vendar se počasi privaja na človeško družbo. Sicer je zelo igriva in živahna mucka. V zavetišču je skupaj s sestrico Florido.

Florida

Florida je tigrasto-bela samička, stara približno 6 mesecev. Njena mamica je bila prostoživeča mucka, zato je še precej plašna, vendar se počasi privaja na človeško družbo. Sicer je zelo igriva in živahna mucka. V zavetišču je skupaj s sestrico Arizono.

Rory

Rory je krasna tigrasta samička, stara približno 3 leta. Je prijazna, mirna in cartljiva mucka. Se pa ne razume z ostalimi muckami.

Big

Big je odrasel oranžen samec, star približno 6 let. Sprejeli so ga kot prostoživečega mucka. Bil je bolan in povsem izmučen. Po zdravljenju so ugotovili, da je alergičen na vso hrano, razen ribje, zato so se odločili, da ga ne bodo vrnili na staro lokacijo. Je zelo cartljiv, ves čas hodi za človekom in glasno mijavka. Z ostalimi živalmi se ne razume najboljše.

Tisa

Tisa je mlajša želvovinasta samička, stara približno 1 leto. Ima krasne svetle oči in je zelo mirna in prijazna mucka.

Marin

Marin je tigrasto-bel samček, star približno 4 leta. K najim je prišel zaradi smrti lastnice, zato je še zelo nezaupljiv in plašen. Sčasoma se tudi on privadi na novo družbo in postane zelo ljubezniv in cartljiv mucek.

Čakula

Čakula je odrasla tigrasta samička, stara približno 2 leti. Je prostoživeča mucka, ki je dobila prav posebno ime, saj zelo rada mijavka. Oglaša se, ko je lačna, ko želi na toplo, ko želi ven, pravzaprav vseskozi. Navajena je na določeno svobodo, zato se ne pusti kar tako pobožati. Le, kadar njej “zapaše”. Z ostalimi muckami in psički se razume zelo dobro.

 

»Za vse dodatne informacije o živalih in posvojitvi nas lahko obiščete v našem zavetišču ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 88 49 ali 031 771 551«, pravijo v zavetišču.

 

Več živali za posvojitev pa lahko najdete: https://www.obalnozavetisce.si/iscejo-nov-dom/macke/

 

Vir in foto: Obalno zavetišče za živali

Deli novico:
Oznake: