Vnesite za iskanje

Naši sobodajalci zaslužijo več

Oddajanje nepremičnin v turistične namene je lahko tudi enostavno. Novasol je mednarodno turistično podjetje s sedežem na Danskem. Ukvarja se izključno z trženjem zasebnih počitniških namestitev v celotnem Evropskem prostoru. Novasol danes sodeluje s približno 60. 000 ponudniki počitniških hiš in apartmajev, kateri izražajo osebno noto vsakega posameznega lastnika.

 

Naš cilj je usmerjen v učinkovito trženje zasebnih turističnih zmogljivosti. Slovenija je zanimiva turistična destinacija, kar se seveda odraža tudi v odzivih naših gostov, ki preživljajo svoje počitnice širom države. Razumevanje potreb gostov ter trgov iz katerih prihajajo je ključnega pomena.

 

Naši predstavniki so lokalno prisotni v celotnem slovenskem prostoru, saj le tako lahko našim strankam zagotavljamo optimalno in strokovno svetovanje pri ureditvi in optimalnem trženju njihovih namestitev. Od mnogo drugih se razlikujemo predvsem po načinu dela ter strukturi gostov, katere pripeljemo na počitnice. Kot zanimivost lahko omenimo, da je povprečno bivanje naših gostov v Sloveniji skoraj devet dni, kar pa obenem zagotavlja zasedenosti objektov preko 20 tednov.

 

Široka mreža partnerjev in učinkovito trženje

Novasol sodeluje z vsemi večjimi ponudniki tovrstnih namestitev in ima razvejano mrežo svojih prodajnih kanalov ter neposredno (direktno) prodajo preko 20. 000 tour- operaterjev in turističnih agencij. Ponujamo uspešen poslovni model, ki je za lastnike objektov popolnoma brezplačen in jim zagotavlja izplačilo najema namestitve pred prihodom gosta ter izplačilo v primeru storna (znotraj 28 dni do začetka rezervacije) v 100 %. Obvestila o rezervacijah so na razpolago preko uporabniških strani, elektronske pošte in našega klicnega centra.

 

Brezobrestno financiranje

Vlaganja v objekt in njegove vsebine je ključnega pomena pri njihovem uspešnem trženju. Novasol nenehno vlaga v portfelj nepremičnin. Na razpolago imamo kar nekaj rešitev, kot na primer edinstven finančni model financiranja brez obresti, s ciljem izboljšave turističnih objektov, brezobrestno financiranje (avansi) ter vključeno zavarovanje nepremičnine in inventarja v času bivanja naših gostov. O vsem tem in drugih zanimivih konceptih bomo pisali v naslednji izdaji časopisa.

Maestral doo – Partner office

Belokriška cesta 999

Portorož 6320

Phone +386 5 6746501

GSM. +386 41 681626

andrej.babnik@novasol.com

novasol@novasol.si

Oglasno sporočilo.

Oznake: