Vnesite za iskanje

Neznanec iz delovnega stroja izčrpal nafto

Včeraj je neznani storilec na gradbišču v Dekanih tekom noči pristopil do delovnega stroja – kopača znamke Volvo in iz rezervoarja izčrpal 200 l dizelskega goriva. Podjetje iz Nove Gorice je oškodovano za 350 evrov. Sledi kazenska ovadba.

 

Popoldan je na avtocesti A1 Ljubljana – Koper, pred počivališčem Ravbarkomanda, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena 58-letni voznik osebnega vozila in 46-letni voznik tovornega vozila. Policisti so vozniku osebnega vozila, ki je povzročil trčenje, izdali plačilni nalog. Pri nesreči je nastala zgolj materialna škoda.

 

Policisti so na mejnem prehodu Jelšane, pri 57-letnem državljanu Slovenije, odkrili ponarejen PCR test. Listina je bila moškemu zasežena, sledi kazenska ovadba.

 

Piranski policisti so zvečer na plaži v Portorožu 20-letni ženski zasegli manjšo količino konoplje. Izveden bo hitri postopek z odločbo.

 

Sicer pa so policisti Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah intervenirali v 55 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 167 klicev. Obravnavali so 9 prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine, 2 vloma, ponarejanje listin in kaznivo dejanje goljufije. Zaradi kršitev javnega reda je bilo 5 intervencij.

Deli novico:
Oznake: