Vnesite za iskanje

V svojem poslu velikokrat prejemamo vprašanja glede prenove kopalnice. Naše stranke zanima predvsem, ali je bolje, da se prenove lotijo po nakupu stanovanja, ali je pa poiskati stanovanje s prenovljeno kopalnico. Cena prenove kopalnica nikakor ni zanemarljiva, praviloma je tudi stresna. V naši nepremičninski družbi se trudimo, da popolnoma ugodimo željam naših strank. Zato jim tudi na tem področju brez zadržka svetujemo.

 

V veliki meri je odvisno od vsakega posameznika. Nekateri se želijo samo vseliti in se nočejo ukvarjati s prenovo, drugi pa imajo željo, da si stvari uredijo po svoje. Ljudje se želijo dobro počutiti v svojih stanovanjih in hišah, zato je prav, da se vsak zase odloči, kaj mu je pomembno. Vsaka odločitev ima svoje prednosti in slabosti.

1.Načrt

Pri prenovi kopalnice je najbolj pomembno, da imamo že na začetku celoten načrt prenove. Imeti moramo predstavo o tem, kakšna naj bo kopalnica po prenovi. Veliko navdiha lahko najdete na spletnih straneh, navsezadnje pa lahko vse skupaj prepustite profesionalcem, ki vam bodo projekt izrisali in si boste tako lažje predstavljali, kako bo vaša kopalnica izgledala po prenovi.

2.Kad ali tuš?

Pravilen odgovor na to vprašanje poznate sami, v veliki meri pa je odvisen od velikosti vaše kopalnice. Po nekaterih raziskavah naj bi bili tuši vedno bolj pribljubljeni, pa tudi čistiti jih je lažje.

3.Moderno ali tradicionalno?

Glede na to, da kopalnice ne prenavljamo zelo pogosto, zagovarjamo nevtralen dizajn. Najpomembnejše je, da je kopalnica funkcionalna in v kolikor je nevtralnega dizajna, jo tudi lažje spreminjamo. Prav tako vam to lahko pomaga pri kasnejši prodaji.

4.Prostor za shranjevanje

Velikokrat se pri obnovi kopalnice osredotočamo samo na umivalnik, tuš ali kad. Pri tem pa povsem spregledamo prostore za shranjevanje. V kopalnici hranimo veliko stvari in prav je, da so hitro pri roki. Svetujemo, da pri načrtovanju upoštevate tudi prostore, kamor boste spravljali toaletne potrebščine in brisače.

5.Proračun

Pomembno je, da natančno poznate stroške prenove kopalnice, saj potem ni nobenih presenečenj. Naš nasvet je, da bodite pri tem realni, kolikor je le mogoče.

Branko Lončar

Obala nepremičnine d.o.o.
Obala 16,
6320 Portorož
Tel 05 674 10 30
Mob 041 35 22 00
info@obala-nepremicnine.si

Oglasno sporočilo.

Deli novico:
Oznake: