Vnesite za iskanje

Podpora slovenskim ponudnikom: “Naročite najboljše iz Slovenije”

Slovenska turistična organizacija je s pomočjo predstavnikov vodilnih destinacij pripravila nabor ponudnikov, ki svojo gastronomsko ponudbo preko spletnih trgovin pošiljajo tudi v tujino.

 

Vrhunski chefi, vinarji, butični proizvajalci mesnin, oljarji, proizvajalci domačih marmelad, medu in sestavin za kuharske podvige so le nekateri izmed ponudnikov, preko katerih si lahko ljubitelji Slovenije iz tujine, košček te prinesejo v svoje domove. Ti imajo namreč vzpostavljene spletne trgovine v angleškem jeziku in svoje proizvode pošiljajo tudi v tujino. S svojimi vrhunskimi proizvodi so odlični promotorji Slovenije v svetu in z zbranimi informacijami na enem mestu lahko le-te ponudijo preko portala Taste Slovenia celovito.

 

Ponudniki so zbrani na posebni pristajalni strani v okviru gastronomskega portala Taste Slovenia in so smiselno razdeljeni v tri vsebinske sklope:

 

Gurmanski izdelki, ki predstavljajo butične pridelovalce, kot so ribogojnica Fonda, Oljarni Lisjak in Kocbek, Piranske Soline, Hiša Franko in Biosing.

Vino, kjer si lahko bralci naročijo različne vrste vin vinarjev širom Slovenije, naj si bodo to naravna biodinamična ali konvencionalna.

Pristne domače dobrote, ki ponujajo najbolj pisano paleto proizvodov od čokolade, medu, domačih marmelad, žganja itd.

Zgodbo s povabilom k naročilu je STO že delila preko novembrske izdaje novičnika “Gastronomske zgodbe iz Slovenije” za tujo javnost in tudi na kanalih družbenih omrežij. Kot navdih tako za gastronomsko razvajanje ter tudi idejo za darilo pa bo vključena v decembrske “Zgodbe iz Slovenije”, ki nagovarjajo več kot 50.000 bralcev po celem svetu.

Deli novico:
Oznake: