Vnesite za iskanje

Vrt

Pohitite, sedaj je najbolj primeren čas za saditev kakovostnih lokalnih sadik na vaše vrtove

Poletna vročina počasi pojenja, temperature so vse bolj prijazne tudi našim rastlinam, poletni pridelek je pobran in vrtovi nas kar kličejo k delu. V Agrariji najdete vse za vrt na enem mestu, nemalo katera gredica pa se bo ob vsej ponudbi vrhunskih jesenskih sadik hitro zdela premajhna.

V Agrarijinem Kmetijsko razvojnem centru slovenske Istre Purissima pridelujejo lastne sadike zelenjadnic, zelišč in dišavnic, ki jih prodajajo v svojih trgovinah.

 

Ravno prihajajoči dnevi nudijo vsem vrtičkarjem in pridelovalcem odlične pogoje za saditev kakovostnih lokalnih sadik Agrarijinega kmetijskega razvojnega centra Purissima. Sadike vzgajamo z veliko strokovnega znanja in ljubeznijo do slovenske domače pridelave. Prav Agrarijine jesenske sadike so najbolj primerne za mediteransko podnebje in istrsko zemljo.

V agrocentrih KZ Agraria najdete poleg sadik, zelišč in gnojil tudi vse potrebno za zalivanje in analizo vaših tal. Strokovno podkovani trgovci in svetovalci pa vam z veseljem odgovorijo tudi na vaša vprašanja, pomagali vam bodo do lepega in bogatega vrta v jesenskem času.

Prihajajoči dnevi so odlični za saditev zelenjave. Široka paleta domačih kakovostnih sadik pa vam trenutno ponuja raznorazne vrste zelja, cvetače, brokolija, ohrovta, solate, radiča, endivije in druge zelenjave. Cvetača je super zelenjava za jesenski čas, saj poleg veliko vitamina C vsebuje še kalij, kalcij, vitamin K in ogromno vlaknin.

 

Zelje, ohrovt, cvetačo in brokoli posadite na sadilno razdaljo približno 50 cm, obirali pa jih boste lahko po dobrih dveh do treh mesecih rasti. Zelje vsebuje antioksidante in veliko vitamina C.

 

Da boste imeli tudi v poznih jesenskih mesecih ob kosilu domačo solato, vam svetujemo nakup sadik solat julian, gloriole ter raznih radičev in endivij. Posadite jih na razdaljo 35cm, tako da boste imeli že na mali površini slastne solate. Določene sadike bodo nared za obiranje že po dobrem mesecu dni, vse podrobnosti pa vam bodo z veseljem razložili v vseh Agrarijinih agrocentrih.

Za prijetno nakupovanje si lahko doma v miru prelistate katalog z bogato ponudbo sadik, ki ga najdete na spletni strani www.kz-agraria.si ,kjer so navedene tudi vse lokacije in odpiralni časi Agrarijinih trgovin.

 

V trgovinah Kz Agraria pa lahko poleg sadik in celotnega agro programa nabavite še vse, kar potrebujete za vrt, odlično kosilo in vaše gospodinjstvo.

 

KZ Agraria Koper se rada pohvali s sloganom “Najboljše iz Istre”.

Oglasno sporčilo.

Deli novico:
Oznake: