Vnesite za iskanje

Pred nami je glasbeno-komični konec tedna

Koper bo od četrtka do nedelje prizorišče prireditve Moč za pomoč. Osem glasbenikov in osem komikov bo občinstvo zabavalo na štirih čudovitih lokacijah starega mestnega jedra.

Štiridnevna prireditev Moč za pomoč bo odprla letošnje poletje v Kopru.

 

Četrtkov in sobotni večer bosta namenjena vsem tistim, ki so bili v naši občini v času epidemije koronavirusa najbolj dejavni, petkov in nedeljski večer pa bosta odprta tudi za širšo javnost.

V petek, ob 19. uri bodo z akustičnimi koncerti nastopili Rudi Bučar, Marina Martensson, Hamo in Peter Dekleva, Ditka ter Julija Jogan, Luigi, Blaž Gantar in Steffy, ki bodo rotirali med štirimi prizorišči: Kapodistriasovim trgom, Circolom, Martinčevim trgom in Lapidarijem Pokrajinskega Muzeja Koper. In medtem ko so vstopnice za slednjega že razprodane, lahko pohitite z nakupom vstopnic za ostala tri prizorišča. Po ceni 15 evrov so na voljo v TIC Koper v Pretorski palači, vsak dan med 9. in 17. uro.

 

Prav tako so vstopnice za ceno 10 evrov za vsa štiri prizorišča še vedno na voljo za nedeljski komični večer. Tudi ta se bo začel ob 19. uri in se bo prav tako odvijal na vseh štirih lokacijah. Občinstvo bodo zabavali stand-up komiki Uroš Kuzman, Gašper Bergant, Marko Žerjal in Žan Papič ter David Gorišek, Tjaš Esih, Dejan Ikovič – Bushi in Mark Đemastagič.

Prireditev bo tudi v primeru slabega vremena. Več informacij na www.visitkoper.si in Facebook strani Visit Koper.

Deli novico:
Oznake: