Vnesite za iskanje

Pri padcu se je motoristka huje poškodovala

Včeraj dopoldne je v Vogljah padla motoristka. Policisti so na kraju ugotovili, da je  58-letna državljanka Nemčije vozila motorno kolo od Repentabora proti Dutovljam. Ko je pripeljala na most čez železniško progo v vasi Dol pri Voglah, je z vozilom zapeljala preblizu desnem robu vozišča in trčila v rob pločnika, za tem pa padla. Pri padcu se je huje poškodovala, odpeljali so jo v SB Izola.

 

V Postojni je nekdo poskusil vlomiti v hišo, vendar mu to ni uspelo. Kljub temu je povzročil za 1000 evrov škode.

 

Ob 19.15 v Sežani, na Bazoviški ulici, 61-letni voznik osebnega avtomobila ni ustavil 58-letni peški, ki je prečkala vozišče na označenem prehodu za pešce. Vanjo je trčil s prednjim delom vozila, peška je padla in obležala.Odpeljali so jo v SB Izola, od koder so jim sporočili, da je huje poškodovana. Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

 

Zjutraj pa so policiste obvestili o prometni nesreči na avtocesti, med predoroma Kastelec in Dekani. Policisti so ugotovili, da je 29-letna voznica osebnega avtomobila pred izvozom za Črni kal zaradi neprilagojene hitrosti (večja količina vode na cesti) izgubila oblast nad vozilom in trčila ob odbojno ograjo na desni strani vozišča. Po prvih podatkih ni poškodovana, sledi ji plačilni nalog.

 

Sicer so policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 50 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 173 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo, 2 z lažjimi in 2 s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 2 primera poškodovanja tuje stvari, zaradi kršitev javnega reda so bile 3 intervencije.

Deli novico:
Oznake: