Vnesite za iskanje

Prostofer išče šoferje v Izoli

KOMU JE NAMENJEN PROSTOFER?

 

Prostofer je namenjen vsem tistim starejšim, ki ne vozijo sami, nimajo sorodnikov in imajo nižje mesečne dohodke, pa tudi slabše povezave z javnimi prevoznimi sredstvi. Prostofer jim omogoča lažjo dostopnost do obiska pri zdravniku, do bolnišnice, banke, trgovine.

KAJ JE TREBA STORITI?

 

Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 10 10 vsak delovnik med 8. in 18. uro, vendar vsaj tri dni pred želenim prevozom.

 

V komunikacijskem centru bodo zabeležili vaše podatke in lokacijo prevoza. Po najavi prevoza klicni center o tem obvesti prostovoljnega voznika in ga poveže z uporabnikom, ki je naročil prevoz. Prostofer vas bo prišel iskat na dom in vas bo odpeljal na želeno lokacijo, ko vse opravite, pa vas bo odpeljal nazaj domov.

 

PRIDRUŽI SE PROSTOFERJEM

 

Prostovoljni šofer je lahko vsak, ki ima vozniško dovoljenje in je v svojem prostem času pripravljen pomagati tistim, ki potrebujejo prevoz.

 

Vljudno vabljeni, da se pridružite prostovoljnim šoferjem. Svojo pripravljenost postati PROSTOFER najavite Občini Izola na telefonsko številko 05 66 00 322.

Vir in foto: Občina Izola

Deli novico:
Oznake: