Vnesite za iskanje

Radio Capris bo pomagal podjetnikom

Radio Capris, najbolj poslušan radio v Obalno-kraški regiji s 4. majem pričenja s posebnim projektom, ki bo namenjen brezplačni podpori manjšim lokalnim podjetnikom, ki so se v minulih tednih znašli v stiski.

Mnogi so z opravljanjem svojih dejavnosti že začeli, nekateri se na to šele pripravljajo. Dejstvo pa je, da posledice “korona krize”, nekateri bolj, drugi manj, že občutijo. “Radio Capris je pomemben del lokalnega okolja in zato se počutimo dolžne, da pri ponovnem zagonu malih podjetij pomagamo po najboljših močeh. Naš glas vsak teden sliši tudi 70.000 različnih poslušalcev in prepričani smo, da bo naša poteza brezplačnih predstavitev odlično sprejeta,” pravi odgovorni urednik Mitja Čehovin.

 

Projekt je namenjen vsem samostojnim podjetnikom in malim d.o.o. (ne glede na dejavnost), ki delujejo na področju slišnosti Radia Capris, in sicer: v Mestni občini Koper ter občinah Ankaran, Izola, Piran, Ilirska Bistrica in Hrpelje-Kozina. Vsakemu podjetniku bo namenjen brezplačni programski čas, v katerem bo lahko predstavil svojo ponudbo ali dejavnost, predstavljeni pa bodo tudi na socialnih omrežjih.

Projekt brezplačne podpore lokalnim podjetnikom je časovno neomejen in bo trajal do preklica.

Deli novico:
Oznake: