Vnesite za iskanje

SAŠA LEŠNJEK s skladbo ‘KAJ BI SVET BREZ UPANJA’ očarala Slovenijo

Saša Lešnjek, dobitnica nagrade Danila Kocjančiča za obetavno mlado izvajalko na Melodijah morja in sonca 2021, predstavlja novo skladbo ‘Kaj bi svet brez upanja’.

 

Simpatična Saša Lešnjek že pri rosnih 21. letih niza glasbene uspehe, zasidrala pa se je tudi v srca Slovencev. Njej debitantski nastop na letošnjem festivalu MELODIJE MORJA IN SONCA se je za mlado pevko končal več kot odlično, saj je poleg 4. mesta prejela tudi posebno nagrado žirije – nagrado Danila Kocjančiča za najperspektivnejšo mlado izvajalko festivala.

»Dodaj le malo upanja In malo tistih drobnih fantazij; lahko zaupaš soncu, da vsak nov dan v lepše te zbudi«.

 

‘KAJ BI SVET BREZ UPANJA’ je vsekakor skladba, ki v teh časih seže do srca. Tako ni čudno, da so jo za svojo vzeli tudi gledalci in poslušalci festivala MMS 2021 ter ji z glasovi namenili 4. mesto. Saša skozi besedilo nagovarja vse, naj ne zgubijo upanja ter tudi v težkih časih, ki smo jim priča, najdejo lepoto v majhnih stvareh, ki nas obdajajo. Opomni nas, da je potrebno pustiti preteklosti, da gre in ohranjamo upanje v boljši jutri.

 

Za svojo skladbo, kjer je sodelovala tudi kot avtorica besedila, je z ekipo prav tako ustvarila zelo zanimivo videozgodbo, ki prikazuje dogajanje pred, med in po vajah ter nastop na Melodijah morja in sonca.

 

Saša s svojo ekipo ne počiva, saj je v zadnjih izdihljajih tudi priprava na prvi samostojni album, ki ga bo predstavila predvidoma še to jesen.

Vabljeni k ogledu:

 

 

Foto: Matjaž Kosmač – MaKo

Deli novico:
Oznake: