Vnesite za iskanje

Sodelujte v kvizu in se potegujte za koledar Luke Dončića

Slovenska turistična organizacija tudi letos nadaljuje uspešno sodelovanje z vrhunskim mladim košarkarjem Luko Dončićem, ki ljubiteljem Slovenije in njegovih košarkarskih čarovnij poklanja 45 stenskih koledarjev.

 

Slovenska turistična organizacija tudi letos nadaljuje uspešno sodelovanje z vrhunskim mladim košarkarjem Luko Dončićem. Ta v vlogi ambasadorja slovenskega turizma ponaša glas o svoji domovini med več milijonov sledilcev na družbenih omrežjih in med ljubitelje košarke po svetu. Z naklonjenostjo promovira zeleno, aktivno in zdravo butično destinacijo, ki je priljubljena med ljubitelji športa in aktivnega oddiha v neokrnjeni naravi.

 

Luka ob začetku leta ljubiteljem Slovenije in njegovih košarkarskih čarovnij poklanja 45 stenskih koledarjev. Koledar za leto 2021 krasijo uradne fotografije njegovega kluba Dallas Mavericks, v njem pa so zbrane tudi nekatere najbolj impresivne Lukove fotografije iz minule sezone košarkarske lige NBA.

 

Za možnost sodelovanja v žrebu za Dončićev uradni koledar morate odgovorili na vprašanja v kvizu. Na Slovenski turistični organzaciji so pripravili interaktiven kviz, ki vas skozi serijo petih vprašanj popelje skozi zanimivosti Lukovega življenja. Če na vsa vprašanja odgovorite pravilno (v pomoč so vam tudi namigi) in izpolnite obrazec za sodelovanje, boste vključeni v žreb. Kviz bo trajal do aprila, nagrajence pa bodo prvič izžrebali že 18. februarja (nato še 9. marca in 15. aprila).

 

Preverite torej svoje poznavanje Luke Dončića, uspešno odgovorite na vprašanja v kvizu in se potegujte za ekskluzivno nagrado. Kliknite za začetek kviza: https://www.slovenia.info/en/quiz-luka-doncic?utm_source=tta&utm_medium=tta&utm_campaign=sto_objava

(Kviz je v angleškem jeziku.)

Vir in foto: STO

Deli novico:
Oznake:
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek