Vnesite za iskanje

Srečanja v Mediadomu – sklop klepetov z (ne)znanci, ki oblikujejo naš skupni prostor

Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran organizirajo »Srečanja v Mediadomu – klepeti z (ne)znanci«.

 

Četrtkovi večeri bodo odslej namenjeni spoznavanju znanih, kot tudi manj znanih osebnosti obalnih krajev, ki s svojim delovanjem, ustvarjanjem, zavzemanjem ter aktivizmom pripomorejo k razvoju našega skupnega prostora – slovenske Istre.

 

Vsi klepeti bodo prenašani v živo (streaming) ob četrtkih na uradnem Youtube kanalu Mediadom. V prvem sklopu klepetov bomo gostili:

 

– Slobodana Simiča »Simeta« (4.3.2021),

– Boruta Jermana (11.3.2021),

– dr. Manjo Rogelja (18.3.2021),

– dr. Majo Bjelica (25.3.2021) ter

– Rudija Bučarja (1.4.2021).

 

Ta nova spletna oddaja se bo v bodoče razvila v čisto pravo prireditev, s publiko v dvorani Mediadoma – a le ko bo to spet mogoče.

 

Srečanja v Mediadomu, bodo dopolnila obstoječ, nad pričakovanji uspešni koncertni cikel »Mediadom Streaming«. V kratkem pripravljajo namreč tudi četrti sklop teh koncertov, ki pa bodo na sporedu ob torkih. Več informacij sledi.

 

Sodobna tehnologija nam ponuja neskončne možnosti izmenjave informacij, brskalniki pomnijo sezname iskanih in najdenih podatkov, in oblikujejo individualizirano shemo za vsakega od nas.

 

»To so sofisticirani zmikavti časa, porečejo nekateri. Drži pa tudi, da so nam v izrednih razmerah bile dostopne učne vsebine, delali smo od doma, s pretakanjem dogodkov podoživljali vzdušje koncertov, se dogovarjali in družili na zoom sestankih, prav po zaslugi spleta. Ohranjali smo stike, sodelovali in se vzpodbujali, saj so pristna, neposredna druženja pristala na seznamu odsvetovanega, celo prepovedanega vedenja«, so povedali na Mediadomu.

Organizatorji Srečanje v Mediadomu so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za  kulturne dejavnosti Območna izpostava Piran.  Projekt je omogočila Občina Piran.

 

Podrobne informacije o projektu so dostopne na uradni spletni strani organizatorja www.mediadom-piran.si , ter na socialnih omrežjih Mediadom Piran.

Deli novico:
Oznake: