Vnesite za iskanje

Turisti veliko povprašujejo za najem objektov z bazeni

Novasolovi koncepti

 

V času izrednih razmer, katerim smo priča v zadnjem letu zaradi epidemije, se turistična industrija tem razmeram nenehno prilagaja. V Novasolu imamo že vrsto let razvitih kar nekaj konceptov, ki nam v današnjih časih omogočajo boljše trženje naših kapacitet.

 

Ko govorimo o konceptih, mislimo predvsem na dodatne vsebine, ki jih objekti lahko ponudijo. Različni koncepti povečujejo privlačnost nastanitve in ji zagotavljajo dodatno promocijo preko naših spletnih strani in sporočil za ciljne skupine gostov. Koncepti so ustvarjeni na podlagi največkrat povpraševanih vsebin. Za razliko od luksuznih objektov je standardna namestitev, pod katero spadajo hiše in stanovanja, ki se ne razlikujejo od večine ponujenih objektov na tržišču, v povprečju popolnjena od 10-14 tednov. Objekti z dodatnimi vsebinami pa dosegajo kar 30% boljšo popolnjenost.

 

Od tobogana do biljarda

Ko govorimo o konceptih mislimo predvsem na vsebine, ki največkrat niso povezane z velikimi vlaganji. Kot primer bomo izpostavili najbolj zaželjene vsebine. Nastanitvene enote prijazne mlajšim otrokom so označene posebej, v kolikor vsebujejo poleg otroške posteljice, stola za hranjenje in gugalnice še vsaj peskovnik, trampolin ali hiško za igranje. Enako so ti koncepti definirani za objekte, ki nudijo dodatne zunanje športne vsebine, kot so miza za namizni tenis, nogometni goli, mreža za badminton ali odbojko …  Med drugim ocenimo tudi urejenost objektov, predvsem interjerjev in eksterjerjev, kjer izpostavimo dodatne vsebine za aktivnosti v objektu, kot so biljard, pikado, namizni nogomet, video igre … Vse to lahko nadgradimo s ponudbo kvalitetnega vrtnega pohištva ali ponudbo, kjer objekt sprejme hišne ljubljenčke. Vsebinsko bogati objekti so seveda na trgu prepoznani ne glede na to, ali so obnovljeni avtohtoni objekti, klasične ali moderne novogradnje in so zaradi svoje ponudbe veliko bolj zanimivi.

Objekti z bazenom so vsekakor najboljši primer dodane vrednosti. Za razliko od standardnih apartmajev so takšni objekti, ne glede na njihovo umeščenost v slovenskem prostoru, izredno atraktivni in zelo dobro popolnjeni. Primerjava v zasedenosti samostojnega objekta z bazenom ali brez je na letni ravni v prihodkih in zasedenosti dvakrat večja. Generiranje višje cene pa pomeni večji donos in upravičenost same investicije.

 

Novasol ima tudi pripravljen program sofinanciranja zgoraj omenjenih dodatnih vsebin. V kolikor vas zanima več, nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali pri vaših odločitvah.

Maestral doo – Partner office

Belokriška cesta 999  Portorož 6320

Phone +386 5 6746501

GSM. +386 41 681626

andrej.babnik@novasol.com

novasol@novasol.si

Oglasno sporočilo.

Deli novico:
Oznake: