Vnesite za iskanje

V Portorožu 20-letni Nizozemec zabodel Makedonca

V soboto ponoči, natančenje ob 4.42 so bili koprski policisti obveščeni, da je nekdo pred lokalom v Portorožu zabodel fanta.

 

Policisti in kriminalisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 32-letni državljan Makedonije prišel v spor z dvema državljanoma Nizozemske. Pri tem je eden od Nizozemcev, star 20 letm, 20-letnik izvlekel nož in zabodel državljana Makedonije. Po prvih podatkih je lažje poškodovan, kriminalisti pa zbirajo obvestila v zvezi s kaznivim dejanjem poskusa uboja.

 

Že pred tem pa so policisti obravnavali 25-letnega državljana Avstrije, ki je v enem od lokalov v Portorožu povzročal težave. Varnostniki so ga zato pospremili iz lokala, tam pa je tujec zamahnil proti varnostniku, ki se je ubranil. Sledi ustrezen ukrep po pridobitvi vseh izjav.

 

Naslednji dan so imeli težave tudi v Kopru. Dopoldan je v Kopru gost zapustil lokal ne da bi plačal, kar je naročil. Natakar ga  je na to opozoril, ta pa ga je udaril in mu grozil. Natakar je zatem stekel  za njim, ga dohitel na Titovem trgu, kjer ga je podrl na tla in ga zadržal na kraju do prihoda policistov. Policisti so Pirančanu izdali plačilni nalog, zaradi neplačanega računa pa so bili lastniki lokala napoteni na zasebno tožbo.

 

V Kopru je v enem od koprskih lokalov moški vrgel kozarec po terasi med druge goste, po  prihodu policistov na kraj pa jih je žalil. Kršitelju iz Pirana je bil izdan plačilni nalog.

 

Danes ponoči pa so policisti posredovali zaradi glasne glasbe. Ob 2. uri ponoči so prejeli prijavo o hrupu in glasni glasbi v Luciji. Po prihodu policistov na kraj se je 37-letni kršitelj aktivno uprl, se razburjal, kričal, preklinjal, zatem pa odtrgal vrata omare in z njim mahal

proti  policistom. Uporabljena so bila prisilna sredstva, odrejen strokovni pregled in pridržanje. Sledi mu kazenska ovadba (preprečitev uradnega dejanja) in plačilni nalog.

Deli novico:
Oznake: