Vnesite za iskanje

V prometni nesreči poškodovan otrok

Čez vikend je bilo pestro v Vanganelu

 

V nedeljo ob 19. uri so bili policisti Policijske uprave Koper obveščeni o prometni nesreči v Vanganelu. Policisti so na kraju ugotovili, da je 10-letni otrok pritekel iz hiše na cesto, kjer je vanj trčil 21-letni voznik osebnega avtomobila. Otrok se je pri tem huje poškodoval – zlomljeno ima nadlahtnico, odpeljan je bil v bolnišnico. Cesta je bila zaprta približno eno uro.

 

Včeraj ob 16.50 pa so policisti v Vanganelu ustavili voznika osebnega avtomobila. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, katerega rezultat je pokazal 0.00 mg/l. Zaradi suma vožnje pod vplivom mamil in drugih psihoaktivnih sredstev ali snovi mu je bil odrejen hitri test na mamila, katerega pa je odklonil, prav tako je odklonil tudi strokovni pregled. Izrečen mu je bil ukrep prepoved nadaljnje vožnje, vozniškega dovoljenja ni imel pri sebi. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

 

Sicer pa so Policisti Policijske uprave Koper v zadnjem vikendu (med 2. in 5.4. 2021) intervenirali v 142 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 461 klicev. Obravnavali so 19 prometnih nesreč z materialno škodo, 2 z lažjimi poškodbami in 2 s hujšimi poškodbami, zasegli so 3 vozila. S področja kriminalitete so obravnavali 8 tatvin, zaradi kršitev javnega reda je bilo 17 intervencij.

Deli novico:
Oznake: