Vnesite za iskanje

V ŽIVO: Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom

Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom je najbolj zanimiva prigoda, ki jo lahko otroci doživijo v Gledališču Koper. Z domišljijo, iznajdljivostjo in nekaj pomoči postanejo junaki in junakinje zimzelenih pravljic in slikanic, se pridružijo Igorju na odru in pravljičnim likom dajo priložnost, da oživijo v njih samih.

 

Obisk gledališč trenutno ni mogoč, a pravljični junaki, kar čakajo, da bi spet oživeli. Igorju bodo zato namesto otrok na pomoč priskočili njegovi igralski kolegi Rok Matek, Blaž Popovski in Eva Tancer. Skočili bodo v kostume in Skok v pravljico naredili še bolj zanimiv. Scenarij in režijo bodo prispevali igralci in režiserji Gledališča Kope. Tako Skok v pravljico postaja timsko delo, ki bo na sporedu vsako soboto do konca zaprtja.

 

Kaj pa otroci? Otroke tokrat vabimo, da se nam pridružijo na kanalu youtube Gledališča Koper, kjer bo v soboto, 21. 11., ob 10.30 neposredni prenos Skoka v pravljico z Igorjem Štamulakom.

 

Za ogled predstave je potreben nakup virtualne vstopnice za 1 evro, kar lahko starši opravijo na spletni strani www.gledalisce-koper.si . Med predstavo bodo otroci povabljeni k sodelovanju prek telefonske številke, ki se bo izpisala na zaslonu. V živo bodo lahko poklicali v gledališče, govorili z Igorjem, ga zafrkavali, lahko pa tudi pohvalili, če si bo zaslužil. »Želimo si še, da bi nam otroci poslali čim več svojih izdelkov, še posebej risb, na katerih so junaki iz pravljic ali kaj drugega, kar jim je pri srcu. Namig: v soboto bo Igor bral Moj dežnik je lahko balon Ele Peroci«, so povedali v koprskem gledališču.

 

S serijo virtualnih Skokov v pravljico se želijo v Gledališču Koper približati našim najmlajšim.

 

Verjamejo, da tako kot pogrešajo šolo, svojo sošolce in obšolske dejavnosti, prav tako pogrešajo gledališče in otroške predstave. Po predstavah za odraslo publiko se zato na splet odpravljamo še s Skokom v pravljico. Predstave bodo vsako soboto dopoldan in so namenjene otrokom do 9 let.

Deli novico:
Oznake: