Vnesite za iskanje

Veliko ljudi nepremičnino še vedno prodajajo sami, brez pomoči nepremičninske družbe. Ker pa gre ponavadi za enkratni dogodek, postopka prodaje ne poznajo, zato jih v procesu čaka tudi precej presenečenj. Da se to ne bi zgodilo, smo tukaj za vas mi, agenti za posredovanje pri prometu z nepremičninami. Mi poznamo vse pasti in zanke v postopkih ter z veseljem posredujemo pri prodaji ali nakupu vaše nepremičnine.

Vse se prične z dilemo, kdaj pričeti s prodajo in kako postaviti pravilno ceno. Mi vam lahko pri tem pomagamo, saj dnevno spremljamo cene nepremičnin in zelo podrobno poznamo nepremičninski trg na obali. Pomagali vam bomo postaviti izhodiščno ceno, ob tem pregledali vašo nepremičnino in vam svetovali, kaj vse je potrebno v vašem stanovanju ali hiši še narediti, da se lahko cena še nekoliko dvigne. Včasih že manjša investicija zelo poveča vrednost nepremičnine. Trenutek, kdaj pričeti s prodajo nepremičnine je povezan tudi s tem, ali imate vse potrebne dokumente, ki jih potrebujete pri prodaji. V kolikor se odločite za našo nepremičninsko družbo, mi prevzamemo vse posle v celoti. Ni vam potrebno skrbeti, da bi šlo karkoli narobe pri prodaji ali nakupu stanovanja ali hiše. Poskrbimo, tudi za ustrezno sklenitev prodajne pogodbe, pri kateri ne bo presenečenj in v katero bomo vključili vse pomembno, da prodajalcu omogoči in zagotovi prejem kupnine ter kupcu bremen prost nakup in prevzem nepremičnine.

Pri procesu prodaje ali nakupa je pomemben tudi čas, ki ga imate na voljo. Ali želite nepremičnino hitro prodati oziroma kupiti? Mi imamo svojo bazo potencialnih kupcev in v kolikor se vam mudi s prodajo, se zagotovo najde ustrezen kupec za vašo nepremičnino. V kolikor se vam mudi z nakupom nepremičnine, pa vam seveda prav tako ustrežemo, saj imamo v svoji bazi tudi nepremičnine, ki so na voljo in potrudimo se, da poiščemo takšno, ki je kar se da najbližje vašim željam. Sicer pa imamo tudi svoj način oglaševanja, pri čemer stroške vedno prevzamemo sami v agenciji. Postopek se zaključi s primopredajo nepremičnine. Tudi v tem delu je naša vloga pomembna, saj preverimo ali nepremičnina ustreza sklenjeni pogodbi in ali je v takšnem stanju, kot sta se kupec in prodajalec dogovorila. V naši nepremičninski družbi vedno poskrbimo, da sta zadovoljna tako kupec kot prodajalec. Pri nas ni skritih pasti, vedno delujemo transparentno in odgovorno do naših strank.

Obala nepremičnine d. o. o.

Obala 16,
6320 Portorož
Tel 05 674 10 30
Mob 041 35 22 00

info@obala-nepremicnine.si

Oglasno sporočilo.

Deli novico:
Oznake: