Vnesite za iskanje

Bodite ustvarjalni. Zaščitite in ovrednotite rezultate vaše ustvarjalnosti.

 

Patentirajte vaš izum čim prej, ker je novost izuma ključna za pridobitev patenta in vas pri tem lahko prehitijo drugi. Registrirajte in zgradite vašo blagovno ali storitveno znamko pred drugimi, da si zagotovite čim širši krog lojalnih kupcev in registrirajte model takoj, ko definirate končni vizualni izgled vašega izdelka, saj je novost modela ključna.

 

Kakršne koli so že razmere, v vsakem primeru je treba iskati poti naprej in reševati obstoječe probleme ter probleme, ki nas bodo z veliko verjetnostjo doleteli v prihodnosti. Le tako postane naša ustvarjalnost koristna nam, našim bližnjim ter celotni družbi.

Pandemija CO VID-19 nas uči, kako pomembno je delovati lokalno ter sproti reševati svoje lastne in lokalne probleme, saj s tem posredno rešujemo probleme tudi globalno. Ti problemi so vseobsežni na področju zdravstva, medicine, prehrane, kmetijstva, gozdarstva, obrti, industrije, umetnosti, družbe, ekonomije in okolja. Vsak izmed nas lahko prispeva k reševanju problemov s svojo lastno aktivnostjo in ustvarjalnostjo. Vsak izmed nas šteje.

Ko zmanjka zaščitne opreme za nas in naše bližnje, si jo moramo narediti sami iz materialov, ki jih imamo na razpolago. Nekateri izdelujemo maske, drugi načrtujejo nove respiratorje, tretji rešujejo dostavo hrane na dom, razvijajo razkužila, nove diagnostične teste in cepiva, … Možnosti ustvarjanja so neskončne. Zato so težki časi odlična priložnost za našo ustvarjalnost v iskanju rešitev in reševanju problemov.

Rezultati vaše ustvarjalnosti lahko koristijo drugim. Pomembno je, da razmislite o njihovi uporabnosti ter njihovem pomenu in vrednosti tudi za druge.

 

V pravni pisarni KETNER d.o.o. s sedežem v Sloveniji, vam visoko usposobljeni strokovnjaki pomagamo prepoznati, kako rezultate vaše ustvarjalnosti, ki so vaša intelektualna lastnina, optimalno zaščititi in ovrednotiti. Mnogi izmed njih so lahko zelo dragoceni. Še posebej, če so novi in uporabni za druge. Vaša intelektualna lastnina je vse, kar ustvarite s svojim delom, z raziskavami, z reševanjem problemov in z drugimi ustvarjalnimi pristopi. To so lahko novi izumi, ki ji zaščitimo s patenti, novi videzi izdelkov, ki jih zaščitimo z registriranimi modeli, razlikovalni znaki, ki jih zaščitimo z registriranimi blagovnimi in storitvenimi znamkami ter različna avtorska ali sorodna dela, ki jih zaščitimo z avtorskimi ali sorodnimi pravicami.

 

Kako pomembno je, da vašo intelektualno lastnino zaščitite pravočasno in še preden jo javno razkrijete, je razvidno sedaj, ko mnoga podjetja iščejo nove rešitve zaščitne in medicinske opreme. Pri tem pozivajo izumitelje, naj te sami zaščitijo s pridobitvijo pravic intelektualne lastnine, predvsem s patenti. In to še preden jim predložijo načrte takšne opreme in postopke njene izdelave.

 

Le z zaščito pravic intelektualne lastnine lahko vzpostavite in povečate vrednost rezultatov vaše ustvarjalnosti. S tem povečate tudi možnosti ter ceno prodaje vaših izumov, znamk, modelov ali njihovega licenciranja. Zato vam v KETNER d.o.o. rezultate vaše ustvarjalnosti zaščitimo s pravicami intelektualne lastnine, ki jih za vas uveljavljamo in ohranjamo v Sloveniji, v Evropskih državah in drugod po svetu.

KETNER d.o.o. vam nudi celovito storitev zaščite in vrednotenja vaše intelektualne lastnine. V sodelovanju z našimi strokovnimi partnerji, ki so izkušeni sodni cenilci in izvedenci za inventivno dejavnost, vam ocenimo finančno vrednost vaše intelektualne lastnine in izdelamo cenitev, ki jo lahko uporabite kot stvarni vložek v gospodarsko družbo ali pa v prodaji ali licenciranju vaše intelektualne lastnine.

Gradimo prihodnost na kreativnosti in inovacijah že danes!

KETNER d.o.o., PATENTNI ZASTOPNIK, Evropsko zastopstvo za modele in znamke

Meti Ketner, CEO

051 344 655

info@ketner.si

https://www.zaščita.si/

https://www.zebra.expert/

Oglasno sporočilo.

Deli novico:
Oznake: